Bine ati venit pe site-ul Matematica-Interactiva.ro

   +4 0753.030.376
  info@matematica-interactiva.ro
  Str. Vasile Stroescu nr. 38, sector 2, Bucuresti

Cursuri clasele I-III

Cursuri clasele I-III

În anul scolar 2020-2021, Matematica Interactivă pune la dispoziție copilului dumneavoastră o serie de cursuri prin care să îi dezvoltăm inteligența logico-matematică. Prin intermediul lor, vom conduce copilul în lumea matematicii pe parcursul întregului an și ne vom asigura că materia i se pare atractivă, dar și că nivelul cunoștințelor sale este în continuă creștere.

Copiii nostri sunt acum experți în folosirea noilor tehnologii (telefoane, tablete), a venit momentul să folosim aceste elemente în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Astfel, copilul tău va fi cu un pas înainte, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce va învăța matematica cu o plăcere pe care școala, uneori, nu reușește să o insufle tuturor.

Cursurile de Matematică Interactivă se desfășoară în ședințe de 110 minute, o dată pe săptămână, online pe platforma Zoom și se desfășoară în grupe de 6-8 copii, pentru a ne asigura că putem ajuta fiecare copil după nevoile sale.

Un test de evaluare în prima ședință ne va permite să îi oferim copilului tău posibilitatea de a lucra alături de colegi cu un bagaj de cunoștințe asemănătoare, permițând profesorului să lucreze la nivelul optim cu întreaga grupă. Evităm astfel ceea ce se întâmplă la o oră de școală, unde elevul foarte bun ajunge să se plictisească repede, iar cel cu mai puțină pasiune să nu țină pasul cu restul clasei.  Ne asigurăm astfel că la fiecare ședință, elevul are un mediu competitiv care să îl provoace să fie mai bun, mai eficient în ceea ce face.

Prima ședință, care include și testul de evaluare este GRATUITĂ! Vrem să dăm astfel copiilor și părinților posibilitatea să evalueze metodele noastre fără grija costurilor. Suntem siguri că toți vor aprecia ceea ce oferim și că împreună cu părinții vom stabili corect necesitățile copiilor.

Perioada de desfășurare este: 21 septembrie 2020 – 18 iunie 2021, cu respectarea vacanțelor școlare și a zilelor declarate sărbători legale

PROGRAMUL CURSURILOR ÎN ANUL ȘCOLAR 2020-2021

Cursurile noastre se vor desfășura de luni până sâmbătă.  Grupele sunt acum în formare. 

Tarifele și Ofertele noastre se regăsesc aici

CUM MĂ ÎNSCRIU ?

Pentru înscrierea la cursurile noastre, intrați și completați un formular aici. În mai puțin de 24 de ore, revenim către dumneavoastră cu toate detaliile necesare.