Bine ati venit pe site-ul Matematica-Interactiva.ro

   +4 0753.030.376
  info@matematica-interactiva.ro
  Str. Vasile Stroescu nr. 38, sector 2, Bucuresti

Cursuri clasele 0-4

Cursuri clasele 0-4

In anul scolar 2019-2020, Matematica Interactiva pune la dispozitie copilului dumneavoastra o serie de cursuri prin care sa ii dezvoltam inteligenta logico-matematica. Prin intermediul lor, vom conduce copilul in lumea matematicii pe parcursul intregului an si ne vom asigura ca materia i se pare atractiva, dar si ca nivelul cunostintelor sale este in continua crestere.

Copiii nostri sunt acum experti in folosirea noilor tehnologii (telefoane, tablete), a venit momentul sa folosim aceste elemente in predarea si asimilarea cunostintelor matematice.

Astfel, copilul tau va fi cu un pas inainte, pregatit pentru introducerea manualelor digitale in sistemul de invatamant romanesc, pastrand un evident avantaj competitiv in timp ce va invata matematica cu o placere pe care scoala uneori nu reuseste sa o insufle tuturor.

Cursurile de Matematica Interactiva se desfasoara in sedinte de 2 ore, o data pe saptamana, se adreseaza copiilor din clasele 0-4 si se vor tine in grupe de 3-6 copii, pentru a ne asigura ca putem ajuta fiecare copil dupa nevoile sale.

Un test de evaluare in prima sedinta ne va permite sa ii oferim copilului tau posibilitatea de a lucra alaturi de colegi cu un bagaj de cunostinte asemanatoare, permitand profesorului sa lucreze la nivelul optim cu intreaga grupa. Evitam astfel ceea ce se intampla la o ora de scoala, unde elevul foarte bun ajunge sa se plictiseasca repede, iar cel cu mai putina pasiune sa nu tina pasul cu restul clasei.  Ne asiguram astfel ca la fiecare sedinta, elevul are un mediu competitiv care sa il provoace sa fie mai bun, mai eficient in ceea ce face.

Prima sedinta, care include si testul de evaluare este GRATUITA! Vrem sa dam astfel copiilor si parintilor posibilitatea sa evalueze metodele noastre fara grija costurilor. Suntem siguri ca toti vor aprecia ceea ce oferim si ca impreuna cu parintii vom stabili corect necesitatile copiilor.

 

PROGRAMUL CURSURILOR IN ANUL SCOLAR 2019-2020

Cursurile noastre se vor desfasura de luni pana sambata.  Grupele sunt acum in formare.

 

Grupe formate:

Clasa I:         vineri ora 16:00

sambata ora 9:00

Clasa a II a:  luni ora 16:00

                      marti ora 16:00 (grupa inchisa)

joi ora  16:00

sambata ora 11:15 (grupa inchisa)

Clasa a III a:  luni ora 16:00

miercuri ora 16:00 (grupa inchisa)

joi ora 16:00 ( grupa inchisa) si ora 18:00

Vineri ora 16:00 (grupa inchisa)

Sambata ora 9:00 sau ora 11:15 (ambele grupe sunt inchise)

 

Clasa a IV a:  Marti ora 18:00

Joi ora 16:00 (grupa inchisa)

Sambata ora 9:00

 

Cursurile de limba romana pentru clasa a IVa se desfasoara joia de la ora 18:00.

                       

 

Parintii care doresc sa isi inscrie copiii la cursurile noastre sunt rugati sa mentioneze in formular  zilele si intervalele orare disponibile si vom incerca sa creem o grupa care sa se potriveasca cu acestea.

 

Tarifele si Ofertele noastre se regasesc aici

 

CUM MA INSCRIU ?

Pentru inscrierea la cursurile noastre, intrati si completati un formular aici. In mai putin de 24 de ore, revenim catre dumneavoastra cu toate detaliile necesare.