Bine ati venit pe site-ul Matematica-Interactiva.ro

   +4 0753.030.376
  info@matematica-interactiva.ro
  Str. Vasile Stroescu nr. 38, sector 2, Bucuresti

Cursuri clasele I-IV

Cursuri clasele I-IV

În anul scolar 2019-2020, Matematica Interactivă pune la dispoziție copilului dumneavoastră o serie de cursuri prin care să îi dezvoltăm inteligența logico-matematică. Prin intermediul lor, vom conduce copilul în lumea matematicii pe parcursul întregului an și ne vom asigura că materia i se pare atractivă, dar și că nivelul cunoștințelor sale este în continuă creștere.

Copiii nostri sunt acum experți în folosirea noilor tehnologii (telefoane, tablete), a venit momentul să folosim aceste elemente în predarea și asimilarea cunoștințelor matematice.

Astfel, copilul tău va fi cu un pas înainte, pregătit pentru introducerea manualelor digitale în sistemul de învățământ românesc, păstrând un evident avantaj competitiv în timp ce va învăța matematica cu o plăcere pe care școala, uneori, nu reușește să o insufle tuturor.

Cursurile de Matematică Interactivă se desfășoară în ședințe de 2 ore, o dată pe săptămână, se adresează copiilor din clasele 0-4 și se țin în grupe de 3-6 copii, pentru a ne asigura că putem ajuta fiecare copil după nevoile sale.

Un test de evaluare în prima ședință ne va permite să îi oferim copilului tău posibilitatea de a lucra alături de colegi cu un bagaj de cunoștințe asemănătoare, permițând profesorului să lucreze la nivelul optim cu întreaga grupă. Evităm astfel ceea ce se întâmplă la o oră de școală, unde elevul foarte bun ajunge să se plictisească repede, iar cel cu mai puțină pasiune să nu țină pasul cu restul clasei.  Ne asigurăm astfel că la fiecare ședință, elevul are un mediu competitiv care să îl provoace să fie mai bun, mai eficient în ceea ce face.

Prima ședință, care include și testul de evaluare este GRATUITĂ! Vrem să dăm astfel copiilor și părinților posibilitatea să evalueze metodele noastre fără grija costurilor. Suntem siguri că toți vor aprecia ceea ce oferim și că împreună cu părinții vom stabili corect necesitățile copiilor.

PROGRAMUL CURSURILOR ÎN ANUL ȘCOLAR 2019-2020

Cursurile noastre se vor desfășura de luni până sâmbătă.  Grupele sunt acum în formare.

Grupe formate:

Clasa I:         vineri ora 16:00

sâmbătă ora 9:00

Clasa a II a:  luni ora 16:00

                      marți ora 16:00 (grupă închisă)

joi ora  16:00

sâmbătă ora 11:15 (grupă închisă)

Clasa a III a:  luni ora 16:00

miercuri ora 16:00 (grupă închisă)

joi ora 16:00 (grupă închisă) si ora 18:00

Vineri ora 16:00 (grupă închisă)

Sâmbătă ora 9:00 sau ora 11:15 (ambele grupe sunt inchise)

Clasa a IV a:  Marti ora 18:00

Joi ora 16:00 (grupă închisă)

Sâmbătă ora 9:00

Cursurile de limba romana pentru clasa a IV a se desfășoară joia de la ora 18:00.

                       

 

Părinții care doresc să își înscrie copiii la cursurile noastre sunt rugați să menționeze în formular  zilele și intervalele orare disponibile și vom încerca să creem o grupă care să se potrivească cu acestea.

 

Tarifele și Ofertele noastre se regăsesc aici

CUM MĂ ÎNSCRIU ?

Pentru înscrierea la cursurile noastre, intrați și completați un formular aici. În mai puțin de 24 de ore, revenim către dumneavoastră cu toate detaliile necesare.