Bine ati venit pe site-ul Matematica-Interactiva.ro

   +4 0753.030.376
  info@matematica-interactiva.ro
  Str. Vasile Stroescu nr. 38, sector 2, Bucuresti

Cursuri clasele 5-8

Invatand matematica, înveti sa gandesti.

V-ati saturat de clasicele meditatii acasa cu profesorul? Vreti sa incercati metode moderne care sunt folosite cu succes in afara tarii?

Noi ne propunem sa va oferim un mod de invatare care sa imbine metoda clasica cu unele noi.

Tehnologia (tabla interactiva, instrumentele digitale) folosita faciliteaza invatarea, ora de clasa devine mult mai atractiva, copiii sunt mai usor atrasi de miracolul invatarii.

In felul acesta, stimulam capacitatea de înţelegere şi reţinere a informaţiilor pe mai multe cai, precum şi asocierea şi integrarea noţiunilor abstracte în viaţa de zi cu zi.

Scopul nostru este similar cu cel al dumneavoastra: sa ne asiguram ca la examenele importante copiii trec cu brio, cu note care sa le permita sa ajunga la liceele dorite.

Metodele noastre ne permit sa ii facem pe copii sa treaca prin programa scolara beneficiind de mult mai multi stimuli pentru a ii ajuta sa invete si sa retina matematica mai usor!

Cursurile de Matematica Interactiva se desfasoara in sedinte de 2 ore, o data pe saptamana si se vor tine in grupe de 3-6 copii, pentru a ne asigura ca putem ajuta fiecare copil dupa nevoile sale.

Un test de evaluare in prima sedinta ne va permite sa ii oferim copilului tau posibilitatea de a lucra alaturi de colegi cu un bagaj de cunostinte asemanatoare, permitand profesorului sa lucreze la nivelul optim cu intreaga grupa. Evitam astfel ceea ce se intampla la o ora de scoala, unde elevul foarte bun ajunge sa se plictiseasca repede, iar cel cu mai putina pasiune sa nu tina pasul cu restul clasei.  Ne asiguram astfel ca la fiecare sedinta, elevul are un mediu competitiv care sa il provoace sa fie mai bun, mai eficient in ceea ce face.

Prima sedinta, care include si testul de evaluare este GRATUITA! Vrem sa dam astfel copiilor si parintilor posibilitatea sa evalueze metodele noastre fara grija costurilor. Suntem siguri ca toti vor aprecia ceea ce oferim si ca impreuna cu parintii vom stabili corect necesitatile copiilor.

 

PROGRAMUL CURSURILOR IN ANUL SCOLAR 2019-2020

Cursurile noastre se vor desfasura de luni pana sambata. Grupele sunt acum in curs de formare.

 

Grupe formate:

 

Clasa a V a:    luni ora 11:00 si ora 18:00

marti ora 9:00 , ora 16:00 si ora 18:00

miercuri ora 16:00

vineri ora 9:00

Clasa a VI a:  luni ora 9:00

miercuri ora 9:00

joi ora 9:00

sambata ora 11:15

Clasa a VII a: miercuri ora 9:00

 Clasa a VIII a: joi ora 9:00

Parintii care doresc sa isi inscrie copiii la cursurile noastre sunt rugati sa mentioneze in formular zilele si intervalele orare disponibile si vom incerca sa creem o grupa care sa se potriveasca cu acestea.

 

Tarifele si Ofertele noastre se regasesc aici

 

CUM MA INSCRIU ?

Pentru inscrierea la cursurile noastre, intrati si completati un formular aici. In mai putin de 24 de ore, revenim catre dumneavoastra cu toate detaliile necesare.