Bine ati venit pe site-ul Matematica-Interactiva.ro

   +4 0753.030.376
  info@matematica-interactiva.ro
  Str. Vasile Stroescu nr. 38, sector 2, Bucuresti

Cursuri clasele V-VIII

Invatand matematica, înveti sa gandesti.

V-ați săturat de clasicele meditații acasă cu profesorul? Vreți să încercați metode moderne care sunt folosite cu succes în afara țării?

Noi ne propunem să vă oferim un mod de invățare care să îmbine metoda clasică cu unele noi.

Tehnologia (tabla interactivă, instrumentele digitale) folosită facilitează învățarea, ora de clasă devine mult mai atractivă, copiii sunt mai ușor atrași de miracolul învățării.

În felul acesta, stimulăm capacitatea de înţelegere şi reţinere a informaţiilor pe mai multe căi, precum şi asocierea şi integrarea noţiunilor abstracte în viaţa de zi cu zi.

Scopul nostru este similar cu cel al dumneavoastră: să ne asigurăm că la examenele importante copiii trec cu brio, cu note care sa le permită să ajungă la liceele dorite.

Metodele noastre ne permit să îi facem pe copii să treacă prin programa școlară beneficiind de mult mai mulți stimuli pentru a îi ajuta să învețe și să rețină matematica mai ușor!

Cursurile de Matematică Interactivă se desfășoară în ședințe de 2 ore, o dată pe săptămână, se adresează copiilor din clasele 5-8 și se țin în grupe de 3-6 copii, pentru a ne asigura că putem ajuta fiecare copil după nevoile sale.

Un test de evaluare în prima ședință ne va permite să îi oferim copilului tău posibilitatea de a lucra alături de colegi cu un bagaj de cunoștințe asemănătoare, permițând profesorului să lucreze la nivelul optim cu întreaga grupă. Evităm astfel ceea ce se întâmplă la o oră de școală, unde elevul foarte bun ajunge să se plictisească repede, iar cel cu mai puțină pasiune să nu țină pasul cu restul clasei.  Ne asigurăm astfel că la fiecare ședință, elevul are un mediu competitiv care să îl provoace să fie mai bun, mai eficient în ceea ce face.

Prima ședință, care include și testul de evaluare este GRATUITĂ! Vrem să dăm astfel copiilor și părinților posibilitatea să evalueze metodele noastre fără grija costurilor. Suntem siguri că toți vor aprecia ceea ce oferim și că împreună cu părinții vom stabili corect necesitățile copiilor.

PROGRAMUL CURSURILOR ÎN ANUL ȘCOLAR 2019-2020

Cursurile noastre se vor desfășura de luni până sâmbătă.  Grupele sunt acum în formare.

Grupe formate:

Clasa a V a:    luni ora 11:00 si ora 18:00

marți ora 9:00 , ora 16:00 si ora 18:00

miercuri ora 16:00

vineri ora 9:00

Clasa a VI a:  luni ora 9:00

miercuri ora 9:00

joi ora 9:00

sâmbătă ora 11:15

Clasa a VII a: miercuri ora 9:00

 Clasa a VIII a: joi ora 9:00

Părinții care doresc să își înscrie copiii la cursurile noastre sunt rugați să menționeze în formular zilele și intervalele orare disponibile și vom încerca sa creem o grupă care să se potrivească cu acestea.

Tarifele și Ofertele noastre se regăsesc aici

CUM MĂ ÎNSCRIU ?

Pentru înscrierea la cursurile noastre, intrați și completați un formular aici. În mai puțin de 24 de ore, revenim către dumneavoastră cu toate detaliile necesare.