Bine ati venit pe site-ul Matematica-Interactiva.ro

   +4 0753.030.376
  info@matematica-interactiva.ro
  Str. Vasile Stroescu nr. 38, sector 2, Bucuresti

Despre noi

De ce Matematica Interactiva ?

Pentru ca ne dorim sa schimbam modul de invatare a acestei materii.  Introducem noi metode de prezentare si invatare  care sa ii faca pe copii sa se bucure de aceasta experienta. Stim ca un copil va invata cel mai bine atunci cand ii place ceea ce face

Copiii nostri sunt acum experti in folosirea noilor tehnologii, a venit momentul sa folosim aceste  elemente in predarea si asimilarea cunostintelor matematice.
Astfel, copilul tau va fi cu un pas inainte, pregatit pentru introducerea manualelor digitale in sistemul de invatamant romanesc,  pastrand un evident avantaj competitiv in timp ce va invata matematica cu o placere pe care scoala uneori nu reuseste sa o insufle tuturor.

Tabla interactiva si tabletele sunt componente importante in cursurile noastre si ne ajuta sa indeplinim mai multe cerinte deodata:

Un alt element important al cursurilor noastre de matematica va fi stabilirea componentei grupelor pe baza nivelului de pregatire al fiecarui elev.

Un test de evaluare in prima sedinta ne va permite sa oferim copilului tau posibilitatea de a lucra alaturi de colegi de nivele asemanatoare  permitand profesorului sa lucreze la nivelul optim cu intreaga grupa.  Evitam astfel ceea ce se intampla la o ora de scoala, unde elevul foarte bun ajunge sa se plictiseasca repede, iar cel cu mai putina pasiune sa nu tina pasul cu restul clasei.  Ne asiguram astfel ca la fiecare sedinta, elevul are un mediu care sa il provoace sa fie mai bun , mai eficient in ceea ce face.
Fiecare grupa va avea cel mult 7 copii.

Profesorii nostri sunt dornici sa invete copiii “altfel”, sa duca aceasta activitate la forma si nivelul pe care si parintii si-l doresc dar nu il pot primi in scoala.  Disponibili si cunoscatori, cu un zambet pe buze, sunt gata sa schimbe perceptia copiilor despre cat de greu este sa inveti matematica

Salile de curs sunt atent pregatite pentru a ajuta copiii sa se concentreze si sa invete intr-un mediu atat placut cat si profesional. Cand intrati in centrul nostru, vedeti copii dornici sa invete si sa se distreze in acelasi timp, descoperind lumea fascinanta a numerelor.

 

Comparatie Matematica Interactiva – Pregatire la profesor acasa

MATEMATICA INTERACTIVA
PROFESOR ACASA   
mediu interactiv
mediu plictisitor
metode noi
aceleasi metode vechi de invatare
copii la acelasi nivel de pregatire
nivele diferite de pregatire
competitivitate
lipsa competitivitate din cauza nivelurilor diferite
imbunatatirea tehnicilor de examen
aceleasi metode vechi de invatare
a invata MATEMATICA e o PLACERE!
a invata MATEMATICA e o DATORIE!