Bine ati venit pe site-ul Matematica-Interactiva.ro

   +4 0753.030.376
  info@matematica-interactiva.ro
  Str. Vasile Stroescu nr. 38, sector 2, Bucuresti

Profesorii nostri

Gabriel Vasile

Este profesor de matematica, absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti. Este o persoana pasionata de predarea matematicii si deschisa catre orice este nou si inovator in acest domeniu.

“Activitățile desfășurate în cadrul cursurilor de matematică interactivă respectă programa școlară și pot constitui o pregătire pentru concursurile de matematică.  Prin îmbinarea metodelor clasice de predare cu cele ale viitorului, cursurile de matematică interactivă urmăresc să le dezvolte copiilor inteligența prin îmbunătățirea  gândirii raționale alături de abilități emoționale.

Prin joc și alte activități ce se vor desfășura cu ajutorul mijloacelor moderne de învățământ, elevii vor învăța să gândească creativ, critic, să-și îmbunătățească  memoria, atenția și răbdarea, voința și perseverența, puterea de concentrare, vor învăța să ia rapid deciziile  corecte” spune Gabriel.

Elena Ionescu
Profesor invatamant primar

Profesor invatamant primar cu dubla calificare invatator-educator si studii masterale, a acumulat experienta in scoli renumite din Bucuresti, cum ar fi: Scoala Titu Maior

Andreea Cretu

Andreea este absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Matematica si Informatica, dublu licentiata in matematica si informatica. In prezent, ea urmeaza cursurile programului de master “Baze de date si tehnologii web” si s-a orientat spre educatie deoarece acesta este domeniul care o pasioneaza.

Ea crede ca rolul unui profesor este acela de a-i face pe copii sa aprecieze frumusetea matematicii, sa le arate aplicabilitatea ei practica. Combinatia dintre metodele clasice de predare si folosirea tehnologiei informatice,  le permite dascalilor sa creeze un spatiu de invatare unde elevii isi dezvolta gandirea, increderea in fortele proprii, puterea de concentrare si memoria.

Mircea Berindei

Profesor pentru invatamant primar la Scoala Gimnaziala Ferdinand I, Mircea a absolvit Colegiul National Pedagogic Stefan Odobleja, cu dubla specializare in invatamant primar si prescolar si Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

Implicarea, creativitatea, pasiunea de a lucra cu copiii sunt cateva din trasaturile care il fac sa fie iubit de cei mici. “Aplecarea catre matematica apare atunci cand reusesti sa creezi un cadru atractiv in clasa, dar si sa generezi EMOTIE”, spune Mircea.

Ana Alexandra Apostol

Ana Alexandra este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, cu dubla specializare, atat in invatamantul primar cat si in invatamantul prescolar. In prezent este profesor pentru invatamantul primar la Scoala Gimnaziala Federico Garcia Lorca si profesor la SAGA Kid (afterschool). Crede cu tarie in educatia cu blandete, in care fiecare copil este incurajat sa isi atinga potentialul maxim.

Elena Ionescu

Profesor invatamant primar cu dubla calificare invatator-educator si studii masterale, a acumulat experienta in scoli renumite din Bucuresti, cum ar fi: Scoala Titu Maiorescu nr.45 – Dorobanti, Scoala nr.179 – Bucurestii Noi, precum si in scoli private ca Scoala Europeana Bucuresti, Scoala Internationala Mark Twain, Scoala Olga Gudynn.
Elena a fost si este intr-o continua cautare si perfectionare in arta predarii, si-a dezvoltat competente de rezolvare a problemelor folosind metode cat mai diverse, astfel incat sa reuseasca sa ii atraga pe copii in lumea matematicii si sa le dezvolte motivatia intrinseca de a invata.

Denisa Drăgan

Este  profesor de matematică,  absolventă a Universității București,  Facultatea de Matematica și Informatică.  Și-a finalizat studiile de Licență si a urmat cursurile programului de master  „Matematici aplicate în finanțe, asigurări și biostatistică”.

Predarea matematicii in mod interactiv reprezintă unul dintre interesele sale, reușind astfel  să ofere un mediu de învațare variat și motivant pentru elevi, prin împletirea metodelor clasice de predare cu cele moderne.

Considerand că ,,un elev nu este un vas pe care trebuie să-l umpli, ci o flacără pe care trebuie să o aprinzi”, Denisa Dragan  este de părere că metodele interactive oferite cu ajutorul instrumentelor digitale reușesc să stârnească și să mențină  interesul elevilor pentru matematică în epoca tehnologiei informatice.

Corina Pinzaru

Corina este profesor de matematica, absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti. A absolvit mai multe cursuri si programe de formare in domeniul educatiei, evaluarii, consilierii si orientarii copiilor si adolescentilor. “Fiecare copil are ritmul si stiulul propriu, inclinatii, aptitudini si experiente personale, imbinate intr-un mod unic. Atunci cand lucrez individual sau cu un grup mic de copii, am ocazia sa valorific specificul fiecarui copil pentru a face intalnirea cu matematica utila si placuta” spune Corina.