Bine ati venit pe site-ul Matematica-Interactiva.ro

   +4 0753.030.376
  info@matematica-interactiva.ro
  Str. Vasile Stroescu nr. 38, sector 2, Bucuresti

Școala de Vară

Matematica Interactivă=Distracție+Educație: Toate într-un pachet de vacanță!

Pe parcursul acestei veri, Matematica Interactivă îți oferă experiența unor cursuri de Matematică online, în care copiii învață de acasă, din orice colț al țării!

Școala de vară este o minunată oportunitate pentru copilul tău de a își păstra mintea activă și de a își  consolida materia studiată în anul de studiu care tocmai s-a încheiat!

Copiii noștri sunt niște mici experți în folosirea noilor tehnologii, a venit momentul să folosim acest avantaj în cursurile noastre, astfel încât asimilarea cunoștințelor matematice să fie mult ușurată.  Predarea Matematicii cu ajutorul resurselor tehnologice de ultima oră, într-un mod dinamic și interactiv, poate schimba mult în bine percepția copilului față de această materie.

Platforma interactivă ne permite să lucrăm online, în grupuri mici, de până la 6 copii. Cu ajutorul acesteia, oferim acces copiilor la materialele noastre interactive și le menținem atenția crescută în timpul cursurilor.

Pe parcursul a două săptămâni, de luni până vineri, timp de 2 ore pe zi, profesorii noștri vor verifica împreună cu copilul tău nivelul de înțelegere a materiei și se vor asigura că el intră la toamnă la școală pregătit să facă față provocărilor din noul an. Ne asigurăm astfel că el va avea confortul necesar pentru anul școlar ce urmează, fiind tot mai apropiat de Matematică. Cursuri zilnice de 1 sau 2 săptămâni; 2 ore pe zi, de luni până vineri, în fiecare dintre cele 2 săptămâni în care se recapitulează materia aferentă unui semestru din anul care tocmai se încheie. Pentru parcurgerea întregii materii, se recomandă înscrierea la ambele module (10 ședințe).

Pentru clasele V-VII, îți oferim și varianta Săptămâna 3, în care vom începe o incursiune în materia din anul care urmează.

Prețuri program intensiv:

1 săptămână de curs – 350 RON

2 săptămâni de curs – 600 RON

3 săptămâni de curs – 900 RON

Pentru copiii care doresc sa mențină contactul cu Matematica pe toată durata vacanței, vă propunem și varianta cursurilor săptămânale, după următorul program:

Preț cursuri săptămânale: 300 RON pentru pachetul de 4 ședințe

Pentru înscrieri, te rugăm să completezi formularul de mai jos sau sună la : 0753 03 03 76